Káva so slovenskou receptúrou pripomínajúcou tradíciu so slovenským duchom, typickým názvom charakterizujúcim Slovensko. Káva kde osobitne dbáme na kvalitu nielen pri výbere zŕn, ale tiež pri ich spracovaní tak aby bolo dosiahnuté ich dokonalé rovnovážne praženie, vyrovnaná chuť a zážitok.
Nielenže zrná Štrbského Pressa pochádzajú z tých najlepších svetových plantáží 3 kontinentov a až 8 krajín, ale praženie prebieha pod rukami najlepších majstrov s takmer 100 ročnou rodinnou tradíciou, v talianskom meste Terst. Práve vďaka nim si Štrbské Presso zaslúži prívlastok zdravá káva.
Nestane sa totiž, že by sa spolu pražilo veľké a malé zrnko a nebodaj bolo jedno nedopražené a druhé prepražené. Talianski majstri dohliadajú na prísne triedenie podľa veľkosti a rovnomerné praženie.
Vďaka rozmanitosti pôvodu vzniklo niekoľko unikátnych kávových zmesí, každá s jedinečným chuťovým profilom. O ich ďalší chuťový posun sa postará horec, kardamom, či škorica, ktoré nielen že podporujú blahodárny vplyv na zdravie, ale nadväzujú tiež na starú tradíciu prípravu kávy.
Všetky tieto zmesi majú základ v najkvalitnejšej Brazílskej arabike, Keni a Etiópie a Vietnamskej robusty.
Ak sa chcete na začiatku dňa skutočne „nakopnúť“, nemôže byť na to lepší liek ako 100% robusta bohatá na dávku kofeínu. Na rozdiel od arabiky, robusta je bohatšia nielen na kofeín, ale tiež na akcent ľahkej čokolády. Len tri dobré šálky takejto kávy rozbúchajú vaše srdce ako zvon!
Vhodné najmä na prípravu v mokka kávovaroch, alebo french pressoch.
Vhodné najmä na prípravu v mokka kávovaroch, alebo french pressoch.
Zloženie zŕn dáva prísľub bohatej peny s ľahkou príchuťou čokolády.
Vhodné najmä na prípravu v plnoautomatických kávovaroch, ale tiež v pákových kávovaroch.
Zmes 100% brazílskej arabiky je zárukou vysokých chuťových a kvalitatívnych parametrov.
Vhodné najmä na prípravu v mokka kávovaroch, alebo french pressoch.